Julkaistu

Tunnetuilla Moleskine-muistikirjoilla on mielenkiintoinen menneisyys

Kaikki alkoi monta vuotta sitten taskukokoisella ja pitkän perinteen omaavalla tuotteella.

Moleskine brändinä näki päivänvalon 1990-luvulla, mutta Moleskinen perinteiset muistikirjat on suunniteltu huomattavasti vanhemman tuotteen pohjalta. Klassinen ja yksinkertainen muistikirja on perinyt asemansa jo kahden vuosisadan takaa. Siihen ovat vuosien varrella luottaneet monet suuret ja legendaariset taitelijijat ja ajattelijat: Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway, Bruce Chatwin…

Alussa oli yksinkertainen musta tuote pyöristettyine kulmineen, kuminauhakiinnikkeellä ja taskulla; nimetön tavara, jota oli valmistettu jo yli vuosisadan pienessä ranskalaisessa kirjansitomossa. Sitä myytiin 1800- ja 1900-luvuilla Pariisin paperikaupoissa, joissa taiteilijat ja kirjallinen älymystö selaili ja osti sitä käyttöönsä. Käytännöllinen ja luotettava matkakumppani säilytti kaikki ne korvaamattomat luonnokset, muistiinpanot, tarinat ja ideat, jotka jonain päivänä muotoutuisivat kuuluisiksi maalauksiksi tai rakastettujen kirjojen sivuiksi.

Tänä päivänä Moleskine on yksi maailman tunnetuimpia muistikirjamerkkejä, ja se on saavuttanut suorastaan ikonisen aseman. Paperipisteen verkkokaupasta löydät kaikki parhaat Moleskine-mallit.

>> Tutustu Moleskine-valikoimaamme täällä! <<