Tuotteet ja palvelut

Meiltä saat saman katon alta vihkojen ja lehtiöiden suunnittelun, valmistuksen, varastoinnin ja toimituksen. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kotimaisia ja ympäristöystävällisiä vihkoja ja lehtiöitä kotiin, kouluun, yrityksille ja yhteisöille.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin tarkemmin alla tai ota yhteyttä myyntipalveluumme!

 

 Tuotevalikoima

Monipuolinen valikoima valmiita vihkoja, lehtiötä ja muistioita tukkureille, kouluihin ja toimistoihin.

Lue lisää

Sopimusvalmistus

Private label -mallistot oman brändisi mukaan toteutettuna.

Lue lisää

Asiakaskohtaiset tuotteet

Yrityksesi ilmeen mukaisesti suunnitellut ja valmistetut yksilölliset vihkot ja lehtiöt.

Lue lisää

 


Paperipisteen ympäristösertifikaatit – suomalaista työtä ympäristöystävällisesti

Avainlippu on Suomessa valmistetun tuotteen tunnus
Paperipisteen tuotteet on valmistettu Suomessa. Siitä vakuudeksi Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt tuotteillemme Avainlipun käyttöoikeuden.

Sekä kuluttajat että ammattiostajat ovat tottuneet pitämään Avainlippua parhaana suomalaisen alkuperän osoittimena. Kotimaisuuden lisäksi Avainlipulla merkittyjä tuotteita pidetään selvästi merkitsemättömiä tuotteita turvallisempina ja laadukkaampina. Avainlippu on luotettava kotimaisuuden tae.

 

Joutsenmerkki
Paperipisteelle ja suurimmalle osalle Paperipisteen tuotteita on myönnetty Joutsenmerkin käyttöoikeus, joka kertoo, että tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisesti.

 

 

Pakkausalan Ympäristörekisteri
Olemme rekisteröityneet Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n ja huolehdimme markkinoille toimittamiemme pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti. Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy on myöntänyt PYR-merkin käyttöoikeuden yrityksellemme, koska kannamme ympäristövastuumme myös pakkaustemme hyötykäytön osalta.