Asiakaskohtaiset tuotteet

Asiakaskohtaisesti suunnitellut vihkot – omalla ilmeelläsi ja sanomallasi.

Valmistamme korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä vihkotuotteita yrityksesi omalla ilmeellä ja sanomalla – juuri sen kokoisen erän kuin sillä hetkellä tarvitset. Asiakaskohtaisia tuotteitamme käyttävät kaikenkokoiset yritykset ja yhteisöt, mainos- ja viestintätoimistot sekä tuotteiden jälleenmyyjät.

Oman ilmeen mukaisia tuotteita voi käyttää esimerkiksi koulutustilaisuuksissa, seminaareissa, messuilla, asiakastilaisuuksissa, toimistossa sekä myyntitehtävissä.

Juuri teille räätälöityjen vihkojen ja lehtiöiden tilaaminen meiltä on helppoa.

Kun kerrotte viestinne tavoitteen ja sisällön sekä graafisen ohjeistuksenne, niin teemme teille konkreettisen ehdotuksen ja tarjouksen toteutuksesta avaimet käteen -palveluna. Huomaa, ettet välttämättä tarvitse mainostoimistoa tekemään aineistoa luodaksesi omia vihkotuotteita. Ammattitaitoiset graafikkomme tekevät visiosi, kuviesi ja tekstiesi pohjalta sinulle mielellään ehdotuksen omaksi tuotteeksi!

Hyvän hetken muistijälki tuo asiakkaan luoksesi.

Asiakasyrityksemme käyttävät heille personoituja vihkoja monessa yhteydessä: työvälineenä henkilökunnalle tai yhdistyksen jäsenille, neuvontana asiakkaille, opastuksena kokouksen osanottajille tai vaikkapa mainontana messuvieraille. Monipuolisten vihkojen kohdalla käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin käyttäjiäkin!

Laadukkaassa ja käyttöön pääsevässä vihkossa vestisi säilyy ja muistuttaa vihkon käyttäjää huomaamattomasti ja toistuvasti sinusta. Se viestii aina kun sitä käytetään, se kestää aikaa ja vie viestisi perille. Läsnäolevan viestinnän avulla sinut muistetaan.

 

Esimerkkejä valmistamistamme asiakastuotteista

Viestintä- ja markkinointivihkot

Yrityksesi ”käyntikortteja” ja viestinviejiä, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi brändin, yrityskuvan ja arvojen viestintään ja markkinointiin.

 

Tiedotus- ja tapahtumavihkot

Sisäiseen ja ulkoiseen tiedottamiseen, markkinointiin ja tapahtumaviestintään. Kokoa kaikki tarvittava tieto yhteen helposti käytettävään ja kaikille tuttuun vihkoon.

 

Kierrevihkot omalla kannella

Arjen käyttöön soveltuvia tyylikkäitä muistiinpanovihkoja koko henkilökunnallesi.

 

Logokierrelehtiöt

Yrityksen ja yhteisön työntekijöille ja eri ammattiryhmille omaan käyttöön suunniteltuja ammattilehtiöitä, jotka kulkevat helposti mukana ja ovat aina tyylikkäitä ”käyntikortteja”. Logolehtiöt ovat tehokkaita työkaluja yhteisöllisen ilmeen vahvistamiseen ja muistiinpanovälineeksi. Logolehtiöt soveltuvat hyvin myös esimerkiksi messujen jakotavaraksi, josta on aidosti hyötyä vastaanottajalleen.

Pyydä tarjous – myyntipalvelumme palvelee sinua

Palvelemme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (at) paperipiste.fi
Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03 673 200.

    captcha
    Syötä yläpuolella näkyvä koodi: