Sopimusvalmistus

Yksi toimintamme kulmakivistä on asiakkaidemme toiveiden mukaan kootut ja valmistetut tuotemallistot, jotka toimitamme asiakkaalle sopivana hetkenä. Sopimusvalmistuksena tehtävät mallistot voidaan koota Paperipisteen valmiista tuoteryhmistä tai ne voivat olla kokonaisuudessaan myös asiakkaan brändin mukaan toteutettuja.

Tarvittaessa tarjoamme myös varastointiratkaisun.

Sopimusvalmistuksena tehtävien mallistojen tuotanto on 100 %:sesti kotimaista ja ympäristöystävällistä. Tuotteisiin voidaan toiveidesi mukaan liittää Avainlippu ja/tai Joutsenmerkki.

Kaiken tämän saat sopimusvalmistuksella

VARASTOTUOTTEET
Laaja valikoima vihkoja ja lehtiöitä kotiin, kouluun ja toimistoihin vuosisopimuksella. Avolehtiöt, taskulehtiöt, kierrevihkot, nidotut vihkot, luentopaperit ja -lehtiöt, konsepti- ja koepaperit, piirustuspaperit ja -lehtiöt, vahakansivihkot, konttorikirjat ja taululehtiöt.

TILAUSTUOTTEET
Valmistamme tilauksesta nopeasti ja joustavasti vihkoja ja lehtiöitä, joita et muualta löydä. Pyydä tarjous tilaustuotteista myyntipalvelultamme!
Tilaustuotteissa toimitettava määrä voi olla +/- 10 % paino- ja tuotantoteknistä syistä johtuen.

KOULUVIHKOT
Perus-, kirjoitus- ja erikoiskouluvihkot – suomalaisille koululaisille suunniteltuja.

Asiakasmallistot tukkuliikkeille ja vähittäiskauppiaille

Tarjoamme tukkuliikkeille ja vähittäiskauppiaille sopimusvalmistuksella myös asiakaskohtaisesti suunniteltuja vihkomallistoja, jotka tarjoavat erinomaisen tavan tehdä vihkoista ja lehtiöistä juuri sellaisia, kuin omat asiakkaanne haluavat.

Olemme vuosien mittaan toteuttaneet lukuisan määrän erilaisia asiakasmallistoja toimistotarvikealan tukuille ja jälleenmyyntiketjuille sekä brändituotteita lisenssinhaltijoille.

Myyntipalvelumme palvelee sinua – ota yhteyttä!

Kätevin tapa ottaa yhteyttä on lähettää meille viesti suoraan alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Saat yhteyden myyntipalveluumme myös sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu (at) paperipiste.fi sekä
puhelimitse numerosta 03 673 200.

    captcha
    Syötä yläpuolella näkyvä koodi: