Meistä

Valtakunnallisesti toimiva paperituotteiden valmistaja

Yrityksemme tuotteet ovat kaikille suomalaisille tuttuja niin kotoa, koulusta kuin työelämästäkin.

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti, luotettavasti ja nopeasti. Suunnittelemme, valmistamme ja tuomme maahan laadukkaita vihkoja ja muistikirjoja. Valmistamme muun muassa koulun penkiltä tuttuja ruutuvihkoja. Näiden lisäksi palvelemme yritysasiakkaita valmistamalla asiakaskohtaisia, yksilöllisesti suunniteltuja vihkomallistoja.

Verkkokaupassamme myymme omien tuotteidemme lisäksi tyylikkäitä, luotettavilta kumppaneilta maahantuotuja muistikirjoja.

Ympäristöystävällinen perheyritys

Timo Kinnunen, Paperipisteen toimitusjohtaja

Paperipiste on ainoa kotimainen, yksityisesti omistettu ja teollisesti vihkoja ja lehtiöitä valmistava paperinjatkojalostustehdas. Tehtaamme sijaitsee Hattulassa. Paperipiste on perustettu vuonna 1963, ja on pysynyt vastoin toimialansa yleistä kehitystä jatkuvasti kannattavana. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä.

Joutsenmerkki on jo vuodesta 1997 asti valvonut vihkotehtaamme ympäristöystävällistä toimintaa. Raaka-aineet valitaan mahdollisimman läheltä – siksi suomalaisen vihkotehtaan hiilijalanjälki on häviävän pieni suuriin ulkomaisiin vihkonvalmistajiin verrattuna.

Lue täältä Paperipisteen tarina – miten yritys on kulkenut isältä pojalle.